Trobar el camí de la vida, això és per mi la meva experiència d’Haridayam

Mar 13, 2020 | Experiències de la Sangha

«Trobar el camí de la vida, això és per mi la meva experiència d’Haridayam.
Fa dos anys que faig ioga de la mà de Bhavani i tot l’equip d’Haridayam i m’ha canviat la manera de viure la vida, amb més calma, paciència i amb confiança.
Recordo el primer dia, Bhavani em pregunta per la meva experiència en el Ioga (jo mai abans havia fet) i em diu «El Ioga no et donarà res, et prendrà», no vaig entendre res. Al cap de poc temps vaig entendre perfectament la frase, m’ha pres negativitat, estres, angoixa, neguit, la pressa, la impaciència… i evidentment quan això va marxant he trobat més calma, reflexió, observació i felicitat.
Quant al principi Bhavani ens preguntava a l’inici de la classe, qui s’ha enfadat avui, jo sempre aixecava la mà, ara puc dir que també m’enfado però menys i d’una altra manera i així podria seguir explicant molts canvis d’actitud i de veure les coses. Estic intentant controlar la meva ment, aquell cavall desbocat que ara sembla escoltar la veueta interior que semblava que havia marxat. Ara tinc eines per reconduir–la i que el cor tingui la força per guiar la vida.
Puc dir que fins i tot m’ha sanat, la ment i el cos. Conèixer a un mateix és la feina que més pot costar quan tu mateix et poses impediments per fer-ho. Escoltar-te, sentir-te, descobrir qui ets per seguir el camí de la felicitat i viure l’amor més universal.
El despertar de la consciència és un camí llarg, lent i de vegades tortuós però una alegria per cada petiteta passa endavant i un autèntic plaer quan vas de la mà de Bhavani, la dolçor i la tendresa feta persona.
Una part molt important per mi també és tota la Sangha, una família que em fa sentir molt a gust, és un altre món de silenci, pau i amor. Tot i que ara la distància ens separa, jo no ho sento així, la força ens uneix i l’amor de Bhavani és el fil conductor per seguir aquí amb confiança.»

– Lalasa

Sobre nosaltres

Som una organització espiritual dedicada a la pràctica i contemplació de l'Ésser, la meditació i la pregària, fundades en els valors humanitaris del IOGA...

[ Segueix... ]