Què és Haridayam?

Feb 27, 2020 | Hridayam

Haridayam, legalment registrada com «Pratyabhijña Hridayam Sanatana Dharma Sangha», i comunament coneguda com a «Haridayam Ioga» o «Hridayam Ioga», és una organització dedicada a la pràctica i contemplació de l’Ésser, la meditació i el ioga.

La nostra comunitat és inclusiva, universal i abraça la diversitat, tant del ioga com de la nostra societat.

Hridayam, és fundada d’acord amb els valors humanitaris universals del ioga, i d’acord amb els principis del Sanatana Dharma (llibertat espiritual), dels quals en fem difusió.

La nostra voluntat és col·laborar en la millora de la vida d’aquelles persones que se’ns apropen, orientant als practicants amb la finalitat que puguin aprendre aquesta pràctica mil·lenària, i puguin cercar el seu propi camí.

Així, el nostre mètode es un Hatha Yoga de Síntesi, un mètode propi que anomenem: «Agni Ioga Hridayam».

El nostre objectiu pràctic és posar a disposició de les persones associades, els diferents coneixements i pràctiques, àmpliament experimentades, amb la finalitat de millorar la seva salut física, emocional i espiritual. Fomentant doncs, la pràctica de Ioga Asana i la Meditació, així com, també, la contemplació de les diverses visions/filosofies de l’Advaita Vedanta.

Sobre nosaltres

Som una organització espiritual dedicada a la pràctica i contemplació de l'Ésser, la meditació i la pregària, fundades en els valors humanitaris del IOGA...

[ Segueix... ]