Què és Haridayam?

Feb 27, 2020 | Hridayam

Haridayam Yoga té els seus orígens en «Jati Yoga: Centre Professional de Ioga» l’any 1988. Actualment, és una associació registrada com a «Pratyabhijña Hridayam Sanatana Dharma Sangha» i comunament coneguda com a «Haridayam Ioga» o «Hridayam Ioga». 

Haridayam és un Centre d’Estudis Iòguics dedicat a la pràctica i estudi del Ioga, la Meditació i el Reiki; amb més de tres dècades d’experiència.

Som una entitat registrada en el Ministerio de Justicia núm. 016319 i afiliada a la Federació Catalana de Ioga (FCI).

La nostra comunitat és inclusiva, universal i abraça la diversitat. Haridayam és fundada d’acord amb els valors humanitaris universals del ioga i d’acord amb els principis del Sanatana Dharma (llibertat espiritual), dels quals en fem difusió.

El nostre objectiu pràctic és posar a disposició de les persones associades els diferents coneixements i tècniques, àmpliament experimentades, amb la finalitat de millorar la seva salut física, emocional i espiritual; i orientant-los per tal que puguin buscar el seu propi camí.

Sobre nosaltres

Som una organització espiritual dedicada a la pràctica i contemplació de l'Ésser, la meditació i la pregària, fundades en els valors humanitaris del IOGA...

[ Segueix... ]