Covid-19: quines mesures està prenent Haridayam?

Sep 28, 2020 | Hridayam

Haridayam ja ha reprès totes les activitats presencials de ioga, reiki i meditació, en els horaris habituals, seguint les mesures pertinents de distanciament i de seguretat. 

De tota manera, convé fer esment de les diverses mesures que duem a terme als nostres centres:

1. Reducció de l’aforament segons les directrius del Govern. L’assistència a les pràctiques requereix, per raons de seguretat, de prèvia aprovació del Centre. 

2. Es garanteix la distància de seguretat, tant en els vestidors com a les sales de ioga. Pel que fa a les sales de ioga, hem fet delimitacions per tal d’assegurar les distàncies, així, cada soci disposa de dos metres quadrats d’espai.

3. Tothom qui accedeixi als centres s’haurà de netejar les mans amb el gel desinfectant.

4. És obligatori l’ús de mascareta tant per accedir als centres com en les pràctiques. 

5. Els socis han d’endur-se cap a casa, en finalitzar la pràctica, tot el seu material (roba de ioga, tovallola, “manto”, botella d’aigua, etcètera).

6. En darrer terme, es desinfecten tots els espais i materials després de cada sessió. També es renova l’aire abans i després de cada activitat.

Sobre nosaltres

Som una organització espiritual dedicada a la pràctica i contemplació de l'Ésser, la meditació i la pregària, fundades en els valors humanitaris del IOGA...

[ Segueix... ]