CDs «Om, Ananda»

Descobreix “Om, Ananda” – Un viatge transformador a través del ioga i la meditació»

Embarca’t en una profunda exploració de la pau interior i l’autodescobriment amb el CD «Om, Ananda»; una bonica col·lecció de textos originals creats per inspirar-te i guiar-te en el teu viatge de ioga i meditació.

Autora: Bhavani Chaitanya Brahmacharini, Yoga Acharya i Reiki Sensei, una experimentada mestra amb més de tres dècades d’experiència, aquest CD ofereix una porta d’entrada per desbloquejar el teu autèntic potencial i trobar la tranquil·litat en el caos de la vida quotidiana.

Per què lluitar amb la meditació quan pots tenir les eines adequades a l’abast de la teva mà?

Bhavani Chaitanya Brni., cofundadora i directora de Pratyabhijña Hridayam Sanatana Dharma Sangha, aporta la seva riquesa de coneixements i experiència a «Om, Ananda». Havent dedicat la seva vida a l’estudi i l’ensenyament de l’“Agni Yoga Hridayam”, Bhavani, juntament amb la seva parella Yogendra i el seu fill Narendra, t’invita a unir-te a aquesta experiència transformadora.

El CD «Om, Ananda» inclou:

Relaxació creativa guiada (22’): permet-te relaxar-te mentre Bhavani et guia suaument a través d’una sessió de relaxació creativa, preparant l’escenari per a una experiència serena. Meditació guiada (13’): supera els reptes de la meditació amb una sessió acuradament seleccionada i dissenyada per ajudar-te a aprofundir en les profunditats del teu ésser interior. Dues històries espirituals (12’ i 23’): viu aquestes encantadores narracions que serveixen com a conductes subtils però profunds per sanar l’ànima i ampliar els teus horitzons espirituals. Experimenta la unitat de la vida a través del ioga, com Bhavani bellament afirma: «El Ioga és Un, perquè la Vida només pot ser Unitat, com Déu és només UN».

Permet que «Om, Ananda» sigui el teu company en el camí cap al benestar integral.

CD «Om, Ananda» (ed. català)

CD «Om, Ananda» (ed. castellano)